Добродојдовте на страната на П.И.К. Ко
Функционални смеси во индустријата за производство на храна
Нашите суровини се инспирација за Вашите производи
previous arrow
next arrow
Slider

П.И.К. Ко е водечки снабдувач на суровини и функционални додатоци за произвоство на храна, безалкохолни и алкохолни пијалоци, а истотака и за козметика, фармација, храна за животни, текстил, средства за одржување на хигиена и разновидни други суровини за лесната хемиска индустрија. Покрај суровини со највисок квалитет нудиме и технолошка помош и иновативни решенија на специфични проблеми. Искуството и знаењето на нашите партнери (водечки производители на суровини и адитиви од целиот свет) и на нашиот тим од професионалци е на Ваше располагање.